Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki sport walki wybrac?

Eryk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka;]

wiem ze powinienem napisać w "sport" ale tutaj dużo więcej osób odwiedza ten dział.

mam pytanie chciałbym zapisać się na jakieś treningi i mam problem gdyż ja się zbytnio o tym nie znam.

mógł by mi ktoś podać najlepsze rodzaje sztuk walk? jeżeli ktoś posiada wiedze na temat danej dyscypliny to chętnie wyslucham;)

Opublikowano

Zwykly boks lub kickboxing

najlatwiejsze i najskuteczniejsze moim zdaniem

to najszybciej opanujesz

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ja tam bym wybrał Jiu Jitsu, ale jeżeli bardziej lubisz napierdalać to Kick Boxing, a jak jesteś skakający xD:D lubisz se poskakać po wywijać to capoeira(czyt. Kapłera).

Opublikowano

Ja bym polecał wing chun (jeden ze stylów wushu, jego szkoły występują w ponad 60 krajach, ma ponad 1,3 mln adeptów.)

Opublikowano

Krav maga... Boks najbardziej skuteczne

Najmniej skuteczna walka jest z akocholizmem xDD suchar na dobry koniec dnia : 3

sygnaturapodolski1.png

By WhiteBoy

Opublikowano

Kung fu. Osobiście ćwiczę pewną odmianę tego stylu (PASW), posiadam stopień 2 kyu i szczerze polecam.

Poza tężyzną fizyczną rozwija też samokontrolę, precyzję i szybkość.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zależy co lubisz i jakie masz upodobania.Jak ćwiczyłem 2 lata kickboxing i przedzedłem na MMA. Powiem Ci, że daje ostry wycisk, ale mma nie przyda Ci się w tzw. solówkach bo masz głównie parter(przynajmniej u mnie).Jeśli chcesz coś szybkie i skutecznego to krav manga lub kickboxing

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...